Wednesday, February 28, 2007

Podul de Snickers s-a daramat



...au venit leprele si le-au mancat. Cu un Snickers nu se face primavara, cu mai multe, iese festin. Si diabet. Insa ce sa-i faci, organismul are nevoie de zahar dupa ce o dai "grosso modo", rupt de cotidian, incercand sa evadezi intr-o alta lume ( terrible cliche ). Buza umflata. Inca raman uimit de cata ciocolata pe m2 (n.r. metru patrat) ( :)) mereu am vrut sa fac asta) s-a putut consuma. O sa murim. De bine ce e...

  • Ma duc la meci, beci, deci pa.

Sa incepem : Va urez SCAUN perfect

Gata, debutez in lumea blogului cu primul articol neinsemnat si de pomana.

Multi imi impartasesc povara, si anume activitatea de a sta pe scaun.
La bureau, pe scaun, acasa la bureau scaun, in masina evident pe scaun care este mai degraba pat.
In avion scaun, in troleu scaun, cinema scaun, mai toate activitatile se leaga de acest univers imobil, scaunul. Oameni cu scaun la cap, "Scaunele" de Eugen Ionesco (cei care n-au vazut piesa, fuga la teatru, it's for your own good), s-a ajuns pana si aici cu scaunele (m-a speriat putin si mi-a schimbat nitel parerea despre obiectele din lemn). In fine, statul pe scaun dauneaza grav sanatatii, in cantitati mari. Daca esti comis voiajor, fondist, delfin, cal etc, nu ai parte de astfel de probleme. Insa eu ma numar printre cei care vor avea sau nu dureri de spate, gat (mult mai rele decat cele provocate de pumn), scolioze si alte denumiri medicale.
Ce este de facut ? A nu se mai sta pe scaun ? Exercitii. Si anume, cel putin 10-15 minute pe zi, sa te ridici de pe scaun, sa te plimbi, sa alergi, sa dai o buca, orice inseamna miscare.
Fac asta? Uneori, in anumite "stari ale spiritului" aka madness aka era dinozaurilor aka m-am pierdut.
Pe scurt, scaunul ne acapareaza viata, din momentul intrarii in clasa muncitoare. Si cum altfel sa stam la birou, in pozitia fatului, ghemuit sau in picioare ? Macar sa folosim un scaun cat mai comfortabil, ergonomic si preferabil cat mai departe de cele necesare. Sticla de suc sa fie la etajul 2, filtrul de cafea in blocul vecin, si orice tip de restaurant fastfood maghernita in alt sector. A, si sa nu avem benzina in rezervor (vb scarbosilor de la Casa Coco, loco, cum o fi ea).

Sa juram razboi scaunelor, si data viitoare cand ne mai vedem, sa vina fiecare cu un scaun, mai frumos, mai urat, vechi, nou, negru, colorat, rupt, cu factura sau luat la negru, decontabil pe firma sau nu, si sa le aruncam intr-un mare foc de tabara, preferabil in Vama, sa ne si incalzim cu ocazia asta. Sa fie bune de ceva totusi.

Incepand de azi nu mai stau jos. Refuz sa mai iau pozitia sezut, din sezut in ghemuit si-apoi in departat, inapoi departat urmat de cumpana si terminand cu o lumanare perfecta si-apoi roata (asta asa pt putina gimnastica).

Ca sa inchei, mi-as dori un singur lucru. Sa fiu un cal, de curse, de prasila, balan, ce-o fi. Sau poate unicorn, Pegasus sau alte dracovenii, dar deja o dam in alte filme.

Hai ca vorbim, tre sa plec la dentist (evil doctor) unde bineinteles, voi astepta pe un scaun pana mi se va striga numele, pentru ca odata intrat, sa mi se umble in cavitatea buco-anala cu unelte de tortura, reci si dure. Iar eu sa ma uit neputincios, cu juma de gura amortita si intins pe scaunul specific activitatii stomatologice, cu gandul la cai verzi pe pereti.

Va las in pace! Vorbim..

1, 2, 3 la perete stop !

Easy as pie !

Mi-am creat blog. De ce? Degeaba. Despre ce? Despre absolut nimic. Cine va scrie? Nu stiu. Totul ramane de vazut, dar nu acum, k n-am chef. Hai pa...



P.S. nu am de gand sa scriu cu diacritice
P.P.S. care vreti sa scrieti, mail me
P.P.P.S. mi-e foame :|